Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/fluvia.eu/oud.fluvia.eu/includes/dbconnect.inc.php on line 14 Fluvia

 

Over Fluvia


Fluvia is een internationale logistieke onderneming die zich specialiseert in het ontwikkelen en aanbieden van tankertransport over water voor olie en chemie. Met het combineren van jeugdig elan met de jarenlange internationale ervaring van onze medewerkers bieden wij onze klanten "Peak performance" dienstverlening.

Vanuit kantoren in Rotterdam, Bazel en Hamburg verzorgen we het  transport van minerale oliën en chemicaliën over de Europese waterwegen.Het kantoor in Antwerpen is de thuisbasis van onze tankerbrokers. Zij bemiddelen tussen rederij en verlader voor vervoer per tanker over de hele wereld.  Ook hier staan de wensen van de klant centraal, en zij stellen uw tijd en aandacht zeer op prijs. Graag gaan ze een persoonlijk gesprek met u aan om onze dienstverlening uiteen te zetten. Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking of concrete vragen.


Bedankt

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.