Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/fluvia.eu/oud.fluvia.eu/includes/dbconnect.inc.php on line 14 Fluvia

 

Algemeen


Fluvia Holding B.V. ("Fluvia") is in 2004 opgericht. De eerste stap in de Europese binnentankvaart op de Europese waterwegen is gezet met de overname van Fluvia AG te Bazel, Zwitserland. Sindsdien heeft Fluvia een substantiële groei gerealiseerd in de Europese markt voor tankertransport van vloeibare lading in bulk.

Fluvia's strategie is erop gericht substantiële posities te ontwikkelen in Europese niche markten van de internationale logistiek van vloeibare lading.

Fluvia opereert met een vloot van ca. 30 binnentankvaartschepen en een tankerbroker bedrijf. Het bedrijf heeft kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Bazel en Hamburg en telt 180 medewerkers. Geïnspireerd door de Zwitserse bergtoppen ("Piz") voert Fluvia zijn strategie en zaken uit op basis van het principe "Peak" uitvoering.

Activiteiten
Fluvia bestaat op dit moment uit de volgende onderdelen:

Binnentankvaart
• Minerale oliën
• Chemicaliën

Tanker Chartering
• Minerale oliën
• Plantaardige oliën en vetten
• Chemicaliën

Binnentankvaart
Onze binnentankvaart vloot telt 30 schepen waarvan 20 volledig eigendom is en de rest eigendom is van kapiteineigenaren met wie Fluvia een lange termijn bevrachting overeenkomst is aangegaan. Onderverdeeld in product categorie bestaat Fluvia's vloot uit: minerale oliën, bio brandstoffen en chemicaliën. Een compleet vlootoverzicht vindt u op deze website onder de respectievelijke activiteiten.

Tanker Chartering
Fluvia Tanker Chartering is de enige professionele tankerbroker in België. Deze onderneming heeft zijn eigen plaats verworven in de wereldwijde markt van short- en deepsea tanker transport van vloeibare lading in bulk. Als bemiddelaar en organisator van vloeibare transporten werken de Fluvia tankerbrokers nauw samen met hun Fluvia collega's van de binnentankvaart.

Fluvia staat voor Zwitserse kwaliteit en "Peak" optreden.
Fluvia is een klantgericht, kosten bewust en toegewijd speler in de Europese logistiek van vloeibare lading. Het succes van Fluvia's samenwerking met en dienstverlening aan haar klanten en de bevrachting samenwerking met de kapiteineigenaren vindt z'n oorsprong in een simpele organisatiestructuur, korte communicatielijnen en het nemen van snelle beslissingen. Dit creëert een dynamische werkomgeving voor onze medewerkers dat in combinatie met een hoge graad van autonomie ons in staat stelt "Peak Performance" diensten te leveren naar onze klanten.


Bedankt

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.