Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/fluvia.eu/oud.fluvia.eu/includes/dbconnect.inc.php on line 14 Fluvia

 

Fluvia Holding

Fluvia HoldingWij stellen ons op deze website graag aan u voor. Fluvia is een internationale logistieke onderneming die zich specialiseert in het ontwikkelen en aanbieden van tankertransport over water voor olie en chemie. Met de combinatie van jeugdig elan met de jarenlange internationale ervaring van onze medewerkers bieden wij onze klanten een "Peak Performance" logistieke dienstverlening.

Vanuit kantoren in Bazel, Rotterdam en Hamburg verzorgen we het transport van minerale oliën en chemicaliën over de Europese waterwegen. 

Het kantoor in Antwerpen is vooral de thuisbasis van onze tankerbrokers, werkend vanuit een jarenlange ervaring. Zij bemiddelen tussen rederij en verlader voor vervoer per tanker over de hele wereld.

Centraal staan voor ons de wensen van de klant en we stellen uw tijd en aandacht zeer op prijs. Graag gaan wij een persoonlijk gesprek met u aan om onze dienstverlening uiteen te zetten. Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking of concrete vragen. 

Bedankt

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.